Skip to content

ЗА ВРЪЗКА С НАС

При необходимост от допълнителна информация за стаи, желание за резервация или за организиране на мероприятия, не се колебай, а използвай предоставените телефони и имейли за връзка с хотел Русенски Лом. Наши представители са готови да откликнат на всяко телефонно обаждане, всеки ден, в интервала от 09:00 до 18:00, както и на имейл по всяко време на денонощието. А ако се намираш в близост до с. Кошов, заповядай на място в хотела, където можеш да получиш подробна информация за всички твои въпроси.

Контакти

Хан Аспарух 6, Кошов, Русе

Социални мрежи

Пиши ни сега

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ

Често задавани въпроси

Предоставяме различни категории стаи, включително стандартни двойни стаи, стандартни стаи с тераса, двойни стаи „Делукс“ и стаи „Супериор“ с хидромасажна вана. 

Какви са цените за настаняване и има ли специални оферти?

Цените варират в зависимост от типа на стаята и периода на престоя. Регистрирайте се в нашия уебсайт, за да разбирате първи за специалните ни оферти.

Ние предлагаме ресторант с разнообразно меню, обхващащо местни и международни кулинарни изкушения.

Хотел „Русенски Лом“ ви предлага уютна Релакс зона, включваща сауна, парна баня и басейн, където можете да се отпуснете и избегнете шума на големия град. Разполагаме с удобен магазин за лична хигиена до рецепцията, удобна зона за паркиране пред хотела и възможност за събуждане по телефона. Освен това, предоставяме възможност за пазаруване по заявка. Гарантираме, че преживяването ви при нас ще бъде комфортно и безгрижно.

Да, предлагаме опции за настаняване с домашни любимци. Моля, свържете се с нас за подробности и условия.