[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Luxurious Apartment with a Hydrotherapy Spa Tub
[/vc_column_text][vc_column_text]  

С повод или без, подари романтично изживяване на твоята половинка, прекарвайки незабравим романтичен престой в близост и уединение сред природата

Романтиката умря. Да живее романтиката! Ерата на плюшените играчки и букетите от многобройни рози, като символ на безгранична любов, отдавна спря да бъде фактор в романтичния живот на съвременните двойки. Днес най-добрият романтичен подарък, който можеш да направиш на своята половинка е да дариш своето време, прекарано в съвместно и запомнящо се преживяване. Ако искаш да научиш как можеш да организираш добро преживяване и какво е нужно, за да запалиш страстите на романтиката между теб и твоя партньор, разгледай снимката в статията и запали въображението си или продължи да четеш.

Стара история, но в нов, романтичен сюжет

Векът е 15ти, а държавата – Франция. Загива Шарл VI, крал на Франция, който още в същия ден бива законово заменен от своя син, Шарл VII. Народът едновременно плаче и ликува, приемайки вестите, посредством думите „Le roi est mort, vive le roi![1]“, които отекват паметно във времето и до днес, отсъждайки неговата преходност. През годините, въпросната фраза бива нагаждана за различни цели, включително и видоизменена. Близо 600 години по-късно, отново във видоизменен вид, този афоризъм намира приложение и в нашата тема – романтиката, която съвремието убива и опитва да възстанови с остарели методи, но постепенно времето се сменя и отново назрява любовен разцвет. Казано с други думи, опитай да си отговориш на следния въпрос: Струва ли ти се, че в съвременното забързано ежедневие истински романтичните жестове към най-любимите хора стават все по-голяма рядкост, изместени от доказването на любов чрез порочното ѝ превръщане в закупени вещи?

Какво погубва романтиката?

Твърде често опитите за засвидетелстване на близост между двама души се ограничават до:
  • Търсене в интернет на идеи за подарък;
  • Пренебрегване на романтиката, поради липса на време, ресурси или желание;
  • Закупуването на ненужни материални блага или прилагането на чужди елементи
Резултатът от подобни действия е, че индивидуалният подход се губи, с което най-малкото се погубва и идеята за романтика. Истински добрият романтичен подарък обаче е един – отделянето на време, място и лично отношение към любимия човек, без наличието на разсейващи фактори. Именно с оглед на това, хотел Русенски Лом предлага решение за хората с желание за различен и специален подход към своята половинка, осигурявайки място и атмосфера за възбуждането на романтично преживяване, а именно чрез романтичен престой за двама в лоното на природата.

Какво събужда романтиката?

Любовта идва с повод и без повод и ако ти искаш да заявиш своята, приготвянето на домашна вечеря и споделянето ѝ с партньора в компанията на ароматни свещи и филмови образи е чудесно решение, но много лесно би могло да се наруши, уви, било то от деца, работни или битови проблеми в ежедневието. Отделяйки време само за теб и твоя партньор ще осигури необходимите уединение и близост за запалване на желаната искра. В гаранция на последното идват всички удобства на луксозния апартамент в сърцето на с. Кошов.
Luxurious Apartment with a Hydrotherapy Spa Tub

Забавление с хидромасажна вана

Повече от 3 вида хидромасаж, готови да отпуснат сетивата и на двама ви едновременно, борейки преумората и стреса от динамиката на ежедневието и оставяйки телата отпуснати. Съчетанията от галещи въздушни и водни струи, насочвани от няколко вида джетове, напомнят за лукса на големите СПА центрове и подготвят телата за нови усещания. А, докато трае насладата от масажа, какво по-подходящо от чаша вино и приятни разговори под съпровода на тиха музика?

Природна гледка от собствен балкон

Любовта се среща и в природата, при това по всяко време на годината. Тя е кротката река, която тихо шепне напевна песен в близост до хотела. Тя е сутрешната мъгла, която попива по кожата и разхлажда. Тя е зеленината на природата и играта на всички насекоми и животни в природния парк, към който ти, като посетител, би могъл да имаш гледка.

Романтична атмосфера с музика и осветление

Подготви сетивата, като ги изостриш или притъпиш, използвайки осветлението в стаята, което включва разнообразие от цветове, в комбинация с музика от собствено озвучение или от телевизионния пакет в стаята. За завършеност на усещането, удобен диван и малък минибар са включени в интериора.

Басейн, сауна и парна баня

Отворени през деня за всички гости на хотела, СПА удобствата разпалват и охлаждат страстите последователно.

Романтичен престой за двама

Уединението от града и спокойствието на мястото те очакват по всяко време на годината в апартамента с хидромасажна вана в хотел Русенски Лом. Не търси повече за подходящ подарък за твоя любим човек, а създай такъв с приятен спомен за съвместно преживяване. Провери дали определени дати са свободни и направи своята резервация при нас още днес! [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Recommended Posts